zondag 30 september 2012

Een middagje alleen

Meteen na de lunch verdwenen mijn mannen een voor een de deur uit. Na het vertrek van de laatste ben ik naar boven gegaan om heerlijk te knutselen. En het ging echt lekker vanmiddag.
Eerst 2 Kerstkaarten gemaakt waarvoor ik het ideetje heb geleend van Marjon (http://marjonskaarten.blogspot.nl/).

Daarna een uiltje gemaakt. Ik heb zo'n uiltje al vaker gemaakt, maar omdat ik in november op een kadootjes markt bij ons in het bejaardenhuis sta maak ik er nu weer een paar. (aangezien er op onze dorpsvlag een uil staat en de inwoners uilen genoemd worden vind ik dit wel een leuk idee).
En als laatste nog weer een kaartje gemaakt met mijn nieuwe stempel.
Het is een lange post geworden, maar het was dan ook een heerlijke middag!




zaterdag 29 september 2012

Per ongeluk weer een bingo kaart.....

Vandaag ben ik met Caroline (http://crootjeskaartjes.blogspot.nl/) naar de Crea-beurs in Hardenberg geweest. We hebben er een geweldig leuke dag gehad. En natuurlijk kwamen we niet met lege handen thuis.
Ik heb o.a. de grote bloemenstempel gekocht die je op onderstaande kaart ziet en de swirl van Marianne design.
Natuurlijk ben ik meteen aan de slag gegaan om er een kaart mee te maken. Toen ik hem bijna af had viel mijn oog op het papiertje waar ik de bingo-kaart van Mi Cas es su Cas (http://micassucas.blogspot.nl/) op had getekend. En nadat ik nog een paar steentjes op de swirl had geplakt voldeed deze kaart zomaar ineens weer aan de bingo!!
Drie keer bingo is scheepsrecht zullen we maar zeggen!
Morgenmiddag gaan mijn mannen allemaal op stap. Dat betekent een middag voor mezelf. Ik sluit dus niet uit dat ik morgen weer iets van me laat horen!
Fijne avond voor iedereen en geniet van de zondag!

donderdag 27 september 2012

Nogmaals bingo!!

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers. Ik kreeg er afgelopen weekend wel 3 nieuwe bij! Leuk dat jullie af en toe een kijkje op mijn blog komen nemen.
De bingo bij Mi CAS es su CAS ( http://micassucas.blogspot.nl/) bleef door mijn hoofd spoken. En ik ben blijkbaar niet alleen als ik zo op verschillende blogs kijk!
Ik was al eerder bezig geweest met het rijtje roze-stans-kant maar kwam er niet helemaal uit omdat ik bloemen gestanst had. Maar ik kwam er achter dat dat niet mocht omdat bloemen al in een ander rijtje staat. Pfff....... Maar uiteindelijk is er toch weer een kaartje uit tevoorschijn gekomen.

Wie weet speel ik nog wel een potje bingo......

zondag 23 september 2012

Bingo!!

De challenge bij http://micassucas.blogspot.nl/ is deze keer een bingo. Het lijkt simpel, maar ik heb er een hele tijd op zitten broeden en allerlei mogelijkheden geprobeerd.
Uiteindelijk heb ik met het rijtje embos-roze-lint deze kaart gemaakt:
Hij is wel heel clean en heel simpel geworden, maar ik vind het toch wel een leukerd!
Voor iedereen een fijne zondag!

zaterdag 22 september 2012

Dots voor Caro

Maandag is mijn vriendinnetje Caro jarig. Voor haar heb ik dit weekend een kaartje gemaakt. En toen ik vanochtend op het blog van DCL keek zag ik dat mijn kaartje precies bij hun nieuwe challenge past!
Aan de binnenkant heb ik nog een pocket gemaakt met 2 labels. 1 met een felicitatie en 1 met een tegoedbon die ze volgend weekend mag besteden op de creadagen in Hardenberg, want daar gaan we gezellig samen naar toe!

maandag 17 september 2012

Kampioen

Dit keer van mij geen kaartje of andere knutsel maar een foto van jongste zoon. Hij is dit weekend in Vlissingen Nederlands kampioen handboogschieten geworden!
Het was een heerlijk weekend. Prachtig weer en een super resultaat! Ik heb heerlijk langs het strand gewandeld, heb gewinkeld, geo-caches gezocht en natuurlijk ook nog bij de wedstrijd gekeken. En ook 's avonds heb ik me niet verveeld. ben weer uiltjes aan het haken.....

woensdag 12 september 2012

Liftchallenge

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volger Rianne. Altijd weer leuk om te zien dat er weer nieuwe mensen mijn blog hebben ontdekt.
Gistermiddag zat ik in de middagpauze gauw even te kijken op mijn bloglijst en zag daar de nieuwe challenge van het Liftchallenge blog voorbij komen (http://liftchallenge.blogspot.nl/2012/09/liftchallenge-25.html). De te liften kaart vond ik meteen erg leuk.
's Avonds ben ik er meteen voor gaan zitten. Maar dan valt het toch nog tegen hoeveel geschikte stansen ik hiervoor in voorraad heb.
Uiteindelijk ben ik met dit hartje aan de slag gegaan.
Toevallig had ik bij het afscheid van groep 8 voor de vakantie een knutselpakket gekregen waar ook een pakje vellum in zat. Dat kwam dus prima van pas bij deze challenge.
Nog een paar houten hartjes, een wit touwtje en een rood/wit strikje toegevoegd en toen vond ik mijn kaartje af!
Het is weer woensdagavond dus weer tijd om naar mijn vriendin te gaan voor ons wekelijkse knutselavondje. Altijd gezellig!!

zondag 9 september 2012

Vraagje

Het komende weekend ga ik naar Vlissingen (jongste zoon doet daar mee aan het Nederlands Kampioenschap handboogschieten).
Zijn er daar in de buurt leuke winkeltjes waar ik knutselspulletjes kan kopen?
Jullie tips zijn meer dan welkom!!

vrijdag 7 september 2012

De scholen zijn weer begonnen....

Maandag, dinsdag en woensdag ben ik weer aan het werk geweest na 6 weken vakantie. Het was wel even wennen om op een nieuwe locatie te beginnen maar ik heb het gevoel dat het helemaal goed gaat komen!
Donderdag was ik vrij en die dag heb ik gebruikt om mijn voormalige studeerkamer om te toveren tot hobby-kamer. Dat ging niet 1,2,3 omdat we na mijn studie die kamer een beetje hadden gebruikt als opslaghok....
Maar het ziet er nu mooi uit!
Dit is een kijkje vanuit de deuropening . Naast het bureau een IKEA stelling met veel ruimte voor mijn spulletjes.
Aan de linkerkant van het bureau staan de oude commode en kast van de babykamer. Nu staan mijn voorraaddozen er nog bovenop maar hoop ze er binnenkort in te kunnen zetten. (maar de kast zit nu nog vol met brei-en borduurspulletjes....)

Vanmiddag heb ik heerlijk zitten knutselen boven.(en het grote voordeel was dat ik niet alles weer hoefde op te ruimen om te kunnen eten!)
Ik ben nog even verder gegaan met de Liftchallenge (http://liftchallenge.blogspot.nl/). Vond het wel leuk om in 1 kleur te werken.



Het zijn 2 bijna identieke kaartjes geworden. Mooi voor in mijn voorraadbakje!
Ik wens iedereen een fijn weekend toe. Het belooft prachtig weer te worden!