zondag 7 januari 2018

Hello

Vandaag laat ik jullie een kaart zien die ik gemaakt heb n.a.v. de schets van De Egel.
Ik vind het een mooie schets waar je alle kanten mee op kunt. Ik ben gegaan voor papier met veertjes en een bijpassend velletje uit hetzelfde blok. Het is een blok van de Action (al een poosje geleden gekocht) waar je heerlijk mee kunt combineren. Naast het dp heb ik zeegroen papier gebruikt en kraft. De dromenvanger vond ik mooi bij het veertjes papier passen.

Hebben jullie nog plannen voor deze (eindelijk) zonnige zondag? Wij gaan straks beginnen aan een klaverjasmarathon bij mijn stiefbroertje en zijn vrouw. Dit doen we ongeveer 2 keer per jaar. We zijn vandaag met 6 personen (de vriendin van oudste zoon doet ook mee. Zij heeft begin december van ons leren klaverjassen) dat betekent dat we 10 boompjes van 16 spelletjes moeten spelen. De 2 personen die op dat moment niet aan het kaarten zijn verzorgen de catering en zijn verantwoordelijk voor de kleine Annemijn. Wij vermaken ons wel vandaag!

9 opmerkingen:

  1. Leuke kaart met de dromenvanger! En meteen al een mooi voorbeeld, ik heb de mal gisteren gekocht in de opruiming:-) Wat gezellig zo'n klaverjasmarathon met de familie! Veel plezier!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart! Leuk dat je zo enthousiast bent over de sketch. Altijd leuk te lezen. Dank je wel voor het meedoen bij de Egel!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat de sketch je zo aanspreekt Henriët. Je hebt er ook een gave kaart mee gemaakt. Heel mooi die uitwerking met het veertjespapier en dat zeegroen.
    Gezellig zo'n klaverjasmarathon.
    Dank je wel voor je deelname aan de sketch-challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een klaverjasmarathon, heerlijk! Ben jaloers op jullie, hihi. Ik vind het zo’n leuk spelletje. Vroeger heel veel gedaan, o.a. in de pauzes op de middelbare school. Veel later heb ik het Joost en de kinderen geleerd en tijdens veel vakanties, en ook wel thuis, hebben we heel wat boompjes gespeeld. Ik heb mijn hoop nu gevestigd op de wintersport. We gaan met kinderen en aanhang, dus kaarters genoeg. Er was laatst trouwens een heel item op tv over klaverjassen. Dat het dreigt uit te sterven. Dat moeten we zien te voorkomen, toch ;-) Mooi kaartje trouwens. Leuk met die dromenvanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klaverjassen nog nooit gedaan! Jullie vinden het vast heel leuk.
    Mooie kaart heb je gemaakt met de dromenvanger, ook het papier is leuk!
    groetjes
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaarten en kleuren combinatie. Dat zal vast een gezellige middag zijn geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zag je kaart bij de Egel al, hij is leuk! En wat een zon hè, ik zat , of eigenlijk ik lag op de bank, en de zon scheen zo lekker in mijn gezicht. Toen was ze zon weg op die plek, pakt mijn man een spiegel en weerkaatste de zon nog zo lekker in mijn gezicht. Haha. Fijn dat je meedeed met de uitdaging van de Egel, een leuke sketch zeg. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inderdaad een mooie sketch waar je veel kanten mee op kan. Erg leuk kaartje! Die dromenvanger past prima bij dat papier!
    groetjes,
    Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke kaart!..je hebt de sketch mooi verwerkt op je kaart.
    Fijn dat je aan de challenge bij De Egel meedoet.
    Groetjes Marja DT.

    BeantwoordenVerwijderen